Geefplein

geefplein

Info

Een Geefplein is een soort markt. Maar dan eentje waar je je portemonnee thuis kan laten.  Je komt er naar toe met spullen die jij zelf niet meer nodig hebt maar die een ander nog kan gebruiken. Of je komt er naar toe met lege handen en gaat naar huis met spullen die je kan gebruiken. Geheel vrijblijvend!

Geven en delen… Zien dat je iemand gelukkig hebt gemaakt met hetgeen je anders weggooit… Geef toe, dat maakt toch ook jou gelukkig?

Een Geefplein is een sociaal gebeuren, waar iedereen terecht kan voor een gezellige dag.  Samen genieten en dat allemaal in een vrij en blij klimaat.

 

Wat kan je meebrengen naar het Geefplein?  

Kledij en schoenen, huisraad, electro, kleine meubels, boeken, muziek,…Eigenlijk is het simpel: Alle spullen die nog bruikbaar en draagbaar zijn kan je meebrengen. ‘Draagbaar‘ wil zeggen dat een normale mens in staat is om de voorwerpen op te heffen. 

Wat we liever niet zien op het Geefplein: (huis)dieren, medicatie, illegale voorwerpen, defecte voorwerpen, beeldbuistelevisies, te zware of te grote voorwerpen. Eten en drinken kan Ubuntu Festival helaas niet toelaten. Indien je twijfelt of je bepaalde voorwerpen kan meebrengen neem je best eerst contact op met animatie@ubuntufestival.be.

 

Boodschap
SDG 1: geen armoede
Type
Workshop
Dag
Zaterdag
Zondag
Tijdstip
13:00 - 18:00