NIEUWSMashup madness machine


Met deze 3 woorden beschrijft DJ Avalonn zichzelf en wij zijn er zeker van dat hij op 14 september er een top feest van zal maken. Dit wil je NIET missen!

AVALONN


Dynamo Zjosss 'Heft uw glas en placeert een danske!'


Dynamo Zjosss zijn zes dolenthousiaste muzikanten die je meenemen naar het feesttijdperk bij uitstek waar gitaren, viool, accordeon, contrabas ?n drum een lach op je gezicht toveren. Ze zijn een vaste waarde in onze mooie Rupelstreek want ze brachten de zon al mee naar festivals zoals o.a. Mano Mundo en Casa Blanca!Ja Man! Collieman Music


WJa man! Collieman Music komt naar Ubuntu festival met zijn reggae vibes op zondag 15 september!

Reggae


UBUNTU FESTIVAL 2019


Op 15 september geven INTERNATIONALS het beste van zichzelf op ons hoofdpodium!

Gratis


DJ YOLOTANKER & Soul Shakers


Hou jullie vast aan de takken van de Boomse bomen want DJ YOLOTANKER & Soul Shakers blazen jullie allemaal omver op zaterdag 14 september! Waar is da feesje??School Is Cool op Ubuntu!


We zetten het weekend goed in: School Is Cool komt naar Ubuntu Festival 2019! Hun uptempo vrolijke muziek zal door onze boxen klinken op zondag 15 september.

Lees Meer


SDG voice 2019!


Vol trots mogen we aankondigen dat wij verkozen zijn tot nieuwe ambassadeurs van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)! We zijn ontzettend blij en vereerd met deze belangrijke titel! Onze 'Iedereen SDG-held' tentoonstelling trekt dit jaar door Vlaanderen en hiermee willen we de burgers en ondernemingen aanzetten tot actie! #wijgaanvoorduurzaam

Ubuntu Festival is niet de enige ambassadeur van 2019. Kijk op de website https://www.sdgs.be voor de andere SDG voices van 2019!Ubuntu Festival 14-15 september!

ยต

Als de weergoden ons goedgezind zijn op 14 & 15 september kondigd Ubuntu editie 2019 zich aan om een knaller te worden! Hou deze 2 dagen vrij in jou agenda.

Save the date


Ubuntu wint GroenEvent voor 2de keer!


Wauw... Als kers op de taart wonnen we de OVAM Groenevent! Bedankt OVAM om ons te kronen tot meest duurzame festival van Vlaanderen! We worden beloond voor onze inzet en dat doet meer dan deugd. Wat zijn we fier... Ook proficiat aan de andere winnaars en finalisten! Ook in 2016 werd Ubuntu Festival uitgeroepen tot meest duurzaam festival van Vlaanderen.

Save the date